Pelipaikka

Pelipaikka on Itä-Uudellamaalla sijaitseva huvila pihapiireineen. Pelipaikan osoite on Lökuddintie 300, Isnäs (Loviisa). Paikalle pääsemiseksi organisoidaan yhteiskyydit pelaajien autoilla.

Pelimaksu

Pelimaksu on 55 euroa, Harmaasudet ry:n jäsenille 50 euroa. Pelin budjetti on suunniteltu siten, että se on noin 300 euroa ylijäämäinen. Tämä summa sekä mahdollinen muu ylijäämä lahjoitetaan pelin jälkeen kokonaisuudessaan ilmastotyöhön eri järjestöjen kautta.

Tili, jolle pelimaksu maksetaan, ilmoitetaan pelaajille sähköpostitse. Pelimaksu tulee maksaa 31.7.2019 mennessä, tai olla yhteydessä pelinjohtoon ja esittää maksusuunnitelma. Mikäli pelaaja ei maksa pelimaksua eikä myöskään ole pelinjohtoon yhteydessä, tilalle etsitään uusi pelaaja. Pelimaksuja ei lähtökohtaisesti palauteta, vaikka pelaaja joutuisikin perumaan pelin, ellei tilalle saada uutta pelaajaa, joka on halukas maksamaan täyden pelimaksun.

Pelin aikataulu

Pelipaikalla tulee olla perjantaina 13.9. klo 18 ja peli päättyy sunnuntaina 15.9. n. klo 12, jonka jälkeen seuraa loppubriiffi. Pelipaikalta pääsee poistumaan sunnuntaina 15.9. klo 15:een mennessä.

Ruokailut

Pelissä tarjottavien aterioiden aikataulusta tiedotetaan lähempänä peliä. Perjantaina tarjotaan tukevaa iltapalaa, lauantaina tarjotaan aamiainen, lounas ja päivällinen ja sunnuntaina aamiainen ja lounas. Pelissä tarjottava ruoka on oletusarvoisesti vegaanista ja pyrkii muutenkin huomioimaan ekologiset näkökulmat.

Pukeutuminen pelissä

Yhteisön yhdenmukaisuutta pyritään korostamaan väreiltään yhdenmukaisella pukeutumisella. Pelissä on tarkoitus pukeutua yksinkertaisiin mustiin, harmaisiin ja valkeisiin (tai näitä yhdisteleviin) vaatteisiin. Ilmastosyistä toivomme, että pelaajat pyrkivät hankkimaan pelivaatteet omasta kaapistaan, lainaamalla tai kirpputorilta ja välttävät vaatteiden hankkimista vain peliä varten.